BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER (M/V)

Aviso Diagnostics ontwikkelt innovatieve hardware en software applicaties voor condition monitoring in industriële en maritieme toepassingen. Via ons data platform kunnen meetgegevens van zowel onze systemen als systemen van derden worden verzameld, geanalyseerd en gevisualiseerd. Onze systemen leveren kritische data over de mechanische conditie van machines, waarop onze klanten onderhoudsbeslissingen en prestatiemetingen kunnen baseren

Wij zoeken een:

Gedreven Business Development Manager:

om ons nieuwe sensor-to-web systeem ‘Aviso Vibrations’ in de markt te zetten. Aviso Vibrations wordt begin oktober 2019 gelanceerd.

Dit revolutionaire sensor-to-web meetinstrument biedt de mogelijkheid traditionele sensortechnieken te verbinden met innovatieve data platformen – simpel gezegd is het een tool voor data mobilisatie. Het maakt de best mogelijke signaal-data beschikbaar voor goedkopere online processing en flexibele integratie. Dit biedt een wereld aan mogelijkheden!

Als Business Development Manager ben je nauw betrokken bij de productontwikkeling en verantwoordelijk voor het op-en uitbouwen van relaties met (international) klanten.

AVISO Vibrations Logo.jpg

  • Je hebt een intrinsieke sales drive.
  • Je bent in staat om mee te denken in onorthodoxe oplossingen en concepten die toegevoegde waarde opleveren voor Industriële en Maritieme bedrijven.
  • Je weet hoe je nieuwe producten introduceert en urgentie creëert bij de doelgroep.
  • Je hebt technisch inzicht en affiniteit met rotating equipment. Kennis van (dynamische) trilling analyse is een pré.
  • Je werkt in een klein team van (hands-on) professionals.
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt minimaal HBO/WO werk-en denkniveau.

Wil jij deel uitmaken van een gedreven team van professionals met een duidelijke toekomstvisie, en samen van Aviso Vibrations een internationaal succes maken? Mail dan je curriculum vitae en motivatie ter attentie van naar mr@aviso-diagnostics.com. Of heb je vragen, bel Mevr. M. Ruysch-Koster +31 (0)6 21 567 530.